Vše pro Váš servis, dílnu a garáž ✓ Poštovné od 59 Kč na výdejním místě ✓ Přes 4 000 položek ✓ Nad 4.500 Kč doprava zdarma ✓ Přes 90% zboží skladem

Prémiové nářadí JONNESWAY, RICHMANN, BGS Germany, CONDOR

Vybavení autoservisu profíka i autodílny domácího kutila se bez kvalitního nářadí neobejde, to ví snad každý. Na trhu najdeme různé značky výrobců a není vždy jednoduché si z tak velkého množství vybrat.

JONNESWAY®

Prémiová značka JONNESWAY® je již na trhu více než 39 let a její sortiment tvoří ruční nářadí, pneumatické, stříkací pistole a brusky, nářadí pro opravy automobilů a vybavení garáží a také dílenské vozíky s různými sadami mechanických nástrojů. V našem sortimentu od značky JONNESWAY® najdete více jak 1 300 produktů v kategoriích:

Profesionální hydraulický rozpínák 10T-Jonnesway

RICHMANN

Historie značky RICHMANN se datuje od roku 1996 a sídlí v polských Kielcích. Profesionální nářadí vysoké kvality od šroubováků, kleští, klíčů, nástrčné klíče (ořechy), dílenské vozíky s příslušenstvím, měřící nástroje a mnoho dalších výrobků. Sortiment značky RICHMANN s více jak 200 produkty naleznete zde:

Dílenský pojízdný vozík na nářadí pro autodílny 7 šuplíků-Richmann

BGS Germany

Značka BGS technic® se zrodila v Německu v roce 1970. Je známá ve více jak 80 zemích díky své kvalitě a inovačnímu přístupu. Vyrábí vysoce kvalitní a odolné pneumatické, ruční a elektrické nářadí jak pro průmyslové využití, tak pro dílenské. V našem sortimentu, který čítá více než 100 položek této značky, ji naleznete zde:

Kleště samosvorné 4ks BGS Germany

CONDOR

Německá značka CONDOR WERKZEUG byla založena v roce 1973, vyrábí vysoce kvalitní ruční nářadí a inovativní speciální automobilové nářadí. Specializuje se na nástroje pro rozvody a diagnostiku motoru, brzd, nástroje pro reset brzdových pístů, nástroje pro ložiska, údržbu oleje a mnoho dalších. Více než 140 položek naleznete v kategoriích:

úderové hlavice 1 2 8 32mm krátké dlouhé 41ks-Condor

Nářadí prémiových značek

V našem e-shopu naleznete výjimečné kousky s označením  Prémiová kvalita a také v kategorii Nářadí prémiových značekkterá je rozdělena na podkategorie:

 

V sekci Gola sady, bity, klíče, hlavice naleznete různé druhy klíčů, nadstavců, sady bitů, adaptéry, cálové hlavice.

Sekce Certifikované momentové klíče obsahuje různé druhy momentových klíčů, elektronické adaptéry, elektronické momentové klíče s vysokou přesností.

Elektronika zahrnuje analogové testery kontroly akumulátorů, stroboskopické lampy pro dieselové a benzínové motory, digitální testery tlaku, elektronické adaptéry na momentové klíče apod.

klíče torx typ t2 10 sada 10ks klíčů-Condor Germany

 

Vyberte si z širokého sortimentu značek a produktů, nejen z kategorie NÁŘADÍ PRÉMIOVÝCH ZNAČEK, sledujte naše akce a tipy.

Neváhejte si objednat či nás kontaktovat na našem klientském servisu:

Po-Pá od 8.00 do 16.00 hod.

tel. + 420 778 532 002

email: info@autodilna-naradi.cz.

 

Textová nápověda: Kliknutím na podtržený text či obrázek naleznete stránku daného tématu.