Vše pro Váš servis, dílnu a garáž ✓ Poštovné od 59 Kč na výdejním místě ✓ Přes 4 000 položek ✓ Nad 4.500 Kč doprava zdarma ✓ Přes 90% zboží skladem

Informační seznamka ARETACE ROZVODŮ

Každý automechanik, ať už profík, nebo nadšenec dobře ví, že k základnímu vybavení dílny patří přípravky na aretaci motoru a jeho časování tzn. synchronizace. S jejich pomocí snadno vymění řemen, řetěz, zajistí opravu hřídelí, ventilů, ozubených kol, setrvačníku a dalších motorových součástí.

Kategorie Aretace rozvodů

Kategorie Aretace rozvodů pro naše zákazníky zahrnuje více než 30 značek světoznámých vozidel a je rozdělena do těchto podkategorií:

 

Škoda, Audi, VW, Seat

Podkategorie Škoda, Audi, VW, Seat obsahuje značky světového koncernu Volkswagen Group (VAG). Pro přehlednost a lepší orientaci je podrobněji rozdělena do sekcí:

 

V dalších podkategoriích Alfa Romeo, Lancia, BMW, Mercedes Benz, Mini, Peugeot atd. jsou uvedeny rovnou jednotlivé produkty, které si můžete setřídit podle potřeby na nejprodávanější, nejlevnější, nejdražší či podle abecedy, nebo prostřednictvím filtru v levé dolní části obrazovky.

V bohaté nabídce naleznete komplexní soupravy, sady i jednotlivé kusy na aretaci celkových rozvodů, čerpadla, klikové hřídele, vačkové hřídele, na nastavení horní úvratě, napínací kladky vaček. Jsou zde různé klíče, stahováky na jednotlivé součásti motoru, měřiče, nářadí a mnoho dalších přípravků do vaší dílny.

Vyberte si z širokého sortimentu značek a produktů kategorie Aretace rozvodů, sledujte naše akce a tipy.

Neváhejte zaslat objednávku či nás kontaktovat na našem klientském servisu:

Po-Pá od 8.00 do 16.00 hod.

tel. + 420 778 532 002

email: info@autodilna-naradi.cz

 

Textová nápověda: Kliknutím na podtržený text naleznete stránku daného tématu.